VIATGE FI D’ETAPA

Aquest any l’alumnat de 4t anirem de viatge a Itàlia.

Venda de polvorons i bombons

Per poder recaptar diners, el Xavi, ha fet unes gestions amb empresses de polvorons, per tal que nosaltres els poguem vendre i poder pagar una part de l’ ingrés del viatge a Itàlia. Ara us explicarem pas a pas el que vam fer:

– Vam fer una reunió per decidir quin viatge fer (el lloc del viatge i el pressupost).

– Quan ja ho teníem tot decidit, el Xavi es va posar en contacte amb empreses  de polvorons i al final es va triar “ La Flor d’Estepa “.

– Vam tornar a fer una reunió per decidir els productes que vendríem.

Teníem l’opció de vendre 4 productes:

– Centre de taula amb bombons.

-Bagul de bombons

– Cistella amb bombons


-Assortit de polvorons.


Nosaltres ho veníem als nostres familiars i amics. Per tant cada setmana havíem de fer l’ingrés de la quantitat guanyada amb els bombons i polvorons.

I així ja tenim una part del viatge pagada.

Ana González Campos, Andrea López López, Ray Méndez.

PROPERES ACTIVITATS

Les activitats que properament farem per recaptar diners pels alumnes que aniran al viatge de fi de curs a Itàlia són les següents:

-Disseny  i venda de samarretes conmemoratives.

-Venda de roses per  Sant Jordi.

-Elaboració i venda de collarets i braçalets.

1-.Disseny de samarretes:

Es farà un concurs per veure qui dissenya millor una samarreta,la samarreta guanyadora serà la que es vendrà per recaptar diners pel viatge de final de curs.

2-.Venda de roses a Sant Jordi:

El dia de Sant Jordi l’alumnat  de 4t eso vendrem roses i llibres i els diners que es recaptin seran pel viatge a Itàlia.

3-.Elaboració i venda de collarets i braçalets:

L’alumnat de 4t eso dissenyarà braçalets i collarets  i els vendran a la gent per recaptar diners per el viatge de fi de curs.

-S’elaborarà un dossier per l’alumnat que va Itàlia amb l’itinerari del viatge i els principals punts d’interès de les ciutats que visitarem (Roma ,Venècia i Florència).

Deixa un comentari